31 Ekim 2008 Cuma

Söğütönü Alabalık - Eskişehir

Yağmurların ıslattığı toprağın, otların kokusunu duymak, çamlar arasından mavi gök yüzünü izlemek...
Gece ay ışığında yıldızların altında esen rüzgârlarla dostlarla sohbet etmek.
Trafikten, gürültüten sıkıldığınızda doğaya kaçın.
Ayda yada yılda bir bile olsa; çam, çiçek kokuları, kuş sesleri, şırıldayan su sesleri ve ağaçlar arasında alabalık yemeyi deneyin...
İnanın hayatı daha çok seveceksiniz.

1995 yılında fizibiliteleri Hicri Aytüre tarafından hazırlanan, boş bir tarlada alabalık çiftliği ve uzantıları projesi, 1996 yılının 7 Ağustos günü hayatiyet bulmuştur.
Resmi kimliği "Söğütönü Limites Şirketi" olan tesis alanı içindeki peyzaj ve güzelleştirme çalısmaları işyeri sahipleri ve çalışanları tarafından yapılmıştır.
İşyerini renklendiren dostlar tarafından, mekanın; görsellik, lezzet ve sunum anlamında müthiş bir haz verdiği, insan ruhunu dinlendirdiği söylenmektedir.
Eskişehir - Bursa karayolu üzeri 3.km de bulunan tesis, çok amaçlı olup farklı bir karaktere sahiptir.

http://www.sogutonualabalik.com/

Akçaabat Et Dünyası - İnönü, Eskişehir

Akçaabat Et Dünyası 1999 Yılında kurulan Diriliş Mühendislik bünyesinde 2006 yılında hizmete açılmış bir işletmedir.

Restoran İşletmeciliğinde 62 yıllık deneyimi olan ÇOBAN Ailesi, bulunduğu çevrede Akçaabat Köftesinin eksikliğini görüp şu anda bulunduğu mekanda Bir Et Dünyası tesisi açmışlardır.

İşletme Mehmet ve Ömer ÇOBAN kardeşler tarafından işletilmektedir.

Akçaabat Köfte Ne ile Yenir?

Herkesin damak tadı farklıdır. Fakat Akçaabat Et Dünyasına gelen bütün herkesin bir tek ortak noktası vardır. O da damak Tatlarının bir tek ortak noktada buluşuyor olmaları. Yani Akçaabat Köftesinde. Bu Köftenin tadına varan ne bu köfteden vazgeçebilir nede Akçaabat Et Dünyasından. Vazgeçilmeyecek başka şeylerde var tabi ki. Emine Halanın ayranı, Laz Bombası ve Akçaabat Piyazı.

http://www.akcaabatetdunyasi.com/

Birsen Kebap - Eskişehir

1969 Yılında Selahattin BİRSEN tarafından kurulan Birsen Kebap tam 37 yıldır, gıda mühendislerinin gözetiminde sağlıklı ve nezih bir ortamda her gün sabah 06:00'da çorba servisiyle güne başlayarak, saat 12:00'den itibaren ise 14 çeşit ev yemeği, ızgara, kebap ve pide çeşitleri, birbirinden lezzetli mezeleri, çiğ köftesi, içli köftesi, sütlü tatlıları, kendi imalatımız olan Antep baklava çeşitleri ve günün değişik spesiyalleri ile eğitimli, deneyimli, güler yüzlü ve sadece yurtiçi değil yurt dışından gelen misafirlerine de aynı kalitede hizmet vermek için iyi derecede yabancı dil bilen personeli eşliğinde, siz değerli misafirlerimize CENGİZ TOPEL CADDESİNDEKİ işletmemizde ya da HIZLI PAKET SERVİSİ ile arzu ettiğiniz her yerde BİRSEN KEBAP tadı ve farkı ile hizmet vermektedir.

http://www.birsenkebap.com.tr/

29 Ekim 2008 Çarşamba

Sera Pasta - Kadıköy, İstanbul

İstanbul’un Anadolu yakasının bilinen ve sevilen lezzet markası olan Sera Pasta, binlerce çeşidi ile pasta ve unlu mamullerde oldukça iddialı.

Asıl mesleği mühendislik olan Eyüp bey’in pastacılık baba mesleği. Babasından aldığı tecrübeyle, mühendisliğni birleştiren Eyüp Gürses dükkanında tadanların anlata anlata bitiremediği pastaları ve kurabiyeleri üretiyor.

25 yıldan bu yana Koşuyolu’nda hizmetini ilk günkü titizliği ile sürdürmekte olup günümüz teknolojisini pastalarda da başarıyla uygulamaktadır. Pastacılıkta işin sırrı malzeme ve ustalıkta diyen Gürses hamurun en önemli malzemesi olan suyundan ununa kadar her malzemenin olması gereken özelliklerini mühendis edası ile anlatıyor.
RESİMLİ PASTA yapımında ciddi çalışmaları bulunan Sera Pastanesi, bakanlık onaylı ürünleri ile İstanbul’un her semtine, telefon ve e-mail yolu ile ulaşmaktadır.

Modern bir altyapı ve donanıma sahip, firma çalışanları müşterilerini osmanlı esnafı sıcaklığıyla karşılamaktadır. Mamullerin lezzeti ve güleryüzlü hizmet, Sera’yı farklı kılan özelliklerdendir.

http://www.serapasta.com.tr/

Kalamış Posh Restaurant - Kalamış, Kadıköy

Kalamış'ın eşsiz güzelliğinde saklı bir doğa harikası olan Kalamış Posh Restaurant botanik düzenlemesi yapılmış bahçesi ve deniz manzarası ile 4.yılında sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Posh ismi, İngilizce bir kelime olup denizcilerin kullandığı bir terimdir. Elit, elegant, havalı, gösterişli seçkin anlamında kullanılıyor. Mekan sahibi olan İsmet Gül’ün uzun yıllar Uluslararası Denizcilik işletmelerinde yönetici olarak görev yapmasindan dolayı denize olan tutkusu ve Kalamış'ın bir Posh olmasından dolayı Kalamış'a uygun bir isim olarak mekanin adını KALAMIŞ POSH olarak isimlendirmistir.

Adı gibi şıklığı, zarafeti, güzelliği yansıtan mekanın girişinde bulunan botanik düzenlemeli bahcesinde yaz kış ferah ve mevsimle iç içe olabileceğiniz rahat koltuklarında bir kadeh şarabınızı yudumlarken keyif alabileceğiniz bir konumdadır.

1. katında ise özel eventler ve organizasyonlar düzenleyebileceğiniz sanki misafirlerinizi kendi evinizde ağırlıyormusunuz gibi rahat ve size ait olan mekanda dilediğinizce eğlenebilirsiniz…

2. katında; şirket yemekleri bayi toplantıları ve tüm kurumsal organizasyonlarınız için klasik dekorlu ve sizlere özel hazırlanmış salonunda misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz.

Teras katında ise gün batımını izlerken Kalamış koyu ve marinadaki teknelerin göruntüsü size adeta bir tablonun içindeymişsiniz gibi bir hava verecektir.

Dünya mutfağından Akdeniz ağırlıklı, ve damak tadınıza uygun geniş menüsünde oldukça lezzetli, ve bir o kadar güzel sunumlu yiyecekler bulabilirsiniz. Mutfağı hiç kapanmayan restaurantlarımızda istediğiniz saatte yemek alabilirsiniz. Günün her saatinde Kalamış Posh’u tercih edebilirsiniz.

Sabah kahvaltıları ve Pazar günü Brunch için mükemmel bir seçim olan Kalamış Posh’da öğlen yemeği, ikindi çayı, akşam üstü barı, akşam yemeği ile tüm gününüzu sıkılmadan burada geçirebilirsiniz...
Her hafta yapılan değisik event ve organizasyonları ilede eğlenceye doyacağınız mekanda saat 23.00 itibari ile müzikler dj Yasin eşliğinde hareketlenir ve mekan club havasında hizmet vermeye devam eder.

http://www.kalamisposh.com/

28 Ekim 2008 Salı

Çalgan Et Lokantası - Çayyolu, Ankara

35 yıldır restorant sektöründe hizmette bulunan bir işletmeci olarak Çalgan Et Lokantası'nı; bilgi, görgü ve tecrübelerimin doruk noktasına ulaştığı bir aşamada sizlerin beğenisine sunmuş bulunmaktayım.

Her zaman kaliteyi, zerafeti, lezzeti ve hepsinden önemlisi insana saygıyı ana hedef olarak gördük ve uyguladık. Çalgan Et Lokantası'nda bu ilkelerden asla taviz verilmeyecek, işletmeciliğinin temelinde "önce insan " olacaktır.

Çalgan Et Lokantası'nda sizlere zengin ve seçkin bir "Menü" hazırladık;

Balık, et, zeytin yağlılar, balık ve et arasıcakları, meze çeşitleri, şarap ve içki çeşitlerinden oluşan menümüzde; gerek kullandığımız malzemeler, gerekse de mutfaktan önünüze gelen çeşitlerimiz son derece özenli bir şekilde seçilip, hazırlanmaktadır.

Amacımız, bu zarif ve sıcak atmosferimizde sizlere hoş ve keyifle anacağınız bir gece yaşatıp, sizleri günün yorgunluğu ve gündelik hayatın sıkıntılarından bir nebze olsun uzaklaştırabilmektir.

Bunu başarabildiğimiz her gün aynı keyfi bizde yaşayacağız.

http://www.calganetlokantasi.com/

Jale Türk Mutfağı - Cinnah ve Bülten, Ankara

Günümüz Türkiye’sinde artık unutulmaya yüz tutmuş Türk yemek kültürünü ve damak tadını yaşatmak adına, sahibi ve baş aşçısı Jale Musabaşoğlu ve ailesi tarafından kurulan restoranımız, 2001 yılında Çankaya Cinnah Caddesi’nde hizmet vermeye başladı.

Restoranımız Türk mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini,her gün değişen mönüsü (yılda 200 çeşit), sıcacık ambiyansı, güler yüzlü personeli ve aile sıcaklığı ortamı ile öğle yemeklerinde müşterilerini ağırlamaktan mutluluk duyar.

.....

Jale Ev Yemekleri Bülten Sok. No:1'deki yeni yerini 1 Eylül 2008 itibari ile açtı, 11:00 - 22:00 saatleri arasında öğle ve akşam yemeği için yerinizi ayırtmayı unutmayınız. Lezzetin yeni adresi Tunus Cad. Bülten Sok. No:1 adresinde siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.

http://www.jaleevyemekleri.com/

27 Ekim 2008 Pazartesi

Etrak Vip Restaurant, Ocakbaşı, Bar, Lounge - Yıldız, Ankara

Teknik direktör Samet Aybaba'nın oğlu Serkan Aybaba ticaret hayatına ilk adımını, Adana'nın meşhur kebapçısı Onur Kebabın sahibi Şevket Azboyla birlikte, seçkin atmosferinde sizleri gerçek türk damak tadıyla buluşturan Etrak restaurant'la attı.

Etrak Restaurant, Güneydoğu yöresine ait birbirinden leziz tatlarından oluşturduğu zengin mönüsündeki yemekler için kullandığı malzemelerinin her birini de yöresinden özel olarak getirmektedir.

Müşteri memnuniyetine önem veren Etrak Restaurant misafirlerinin sağlığını herşeyden üstün tutarak, hem mekanda hem de mutfağında kullandığı her türlü malzemeyi özenle seçerek, temizlik ve hijyene önem vermekte;
Kendine kaliteyi hedef edinen etrak restaurant, seçkin atmosferini tasarlarken müşterilerine; lezzetli muftağını, profesyonel kadrosuyla tamamlayarak hizmetin ve sunumun en kalitesini sunmaktadır.

http://www.etrak.com.tr/

Fasl-ı Sefa, Nostalji Meyhanesi - Gaziosmanpaşa, Ankara

Evinize geldiniz… Biraz dinlendiniz. Gece dışarıya çıkmak ve ışıltılı bir Ankara akşamında seviyeli bir mekan da eğlencenin tadını yaşamak istiyorsunuz. Siz hala Fasl-ı Sefa nostalji meyanesini görmediniz mi? Yepyeni bir konsept. Güler yüz ile başlayan bir karşılama. İçeri girer girmez farklı ve sıcak dekorasyonu sizi çekiyor. Personelin ilgisi sizi mekana dahada bağlıyor. Elinize aldığınız menü, zengin çeşitleriyle sizi zorlasada uzun bir kararsızlık döneminden sonra birbirinden lezzetli yemeklerden birini sipariş veriyorsunuz. Siparişleriniz o kadar çabuk geliyorki şaşırıyorsunuz.

Ve yemeğin sunumu!

Etkilenmemek mümkün değil. Yemeğinizi yerekn yudumladığınız şarabınız ve alkollü içeceklerin seçkin seçimi ile sizi adeta mekana tekrar çagırıyor ve birdaha nezaman gelebilirim sorularıyla planınızı yapmaya çalışıyorsunuz.

Ve sunulan tatlılar ile birlikte müziğide unutmamak gerekir. Üstad Atilla Yelken in mum ışığında söylediği şarkılarla zaman zaman hüzünleniyor bir nostalji tünelinden geçiyorsunuz. Bazende kanınızı kaynatan kıpır kıpır şarkılarıyla stresinizi atıyorsunuz.

http://www.faslisefa.com/

23 Ekim 2008 Perşembe

Melek Anne Ev Yemekleri - Kaleiçi, Edirne

Merhabaaa:) Ben Serap Barshan. Melek Anne Ev Yemekleri Lokantası'nın sahibiyim. Misafirlerimizin hemen hemen tamamına yakını ilk geldiklerinde ''Melek Anne'' kim? Neden '' Melek Anne '' adını koydunuz işletmenize diye sorarlar. 2000 senesinin ilkbaharıydı. (Edirne'nin en güzel mevsimi baharlarıdır. Yazı fazla yakıcı, kışıysa fazla dondurucudur.) Karaağac yolu İki Köprü Arası mevkiinde annemle yüzümüzü güneşe çevirmiş o sırada işletmesini yaptığım minik büfemin önünde oturuyorduk. Güneş o kadar dozunda ısıtıyor ve günün henüz erken,sakin saatleri olduğu için bülbüller o kadar güzel ötüyordu ki; coşku doluverdi içime. Bilirsiniz böyle olunur bu havalarda.

Gözlerim kapalı: -Annem, biliyor musun gönlüm ne istiyor? dedim, anneme. Şöyle bahçeli, sevimli bir yemekevimiz olsa. (Henüz kahvaltı etmediğimizden miydi, acaba? =)) Leziz, sağlıklı yemekleri, sıcacık dost sohbetleriyle anılan bir mekan. Huzur dolu, yazın bahçesinde su şırıltısı, kuş sesleri olan, yeni dostlukların kurulduğu, şehir içinden olduğu kadar, şehirdışı ve yurt dışından da misafirlerimizi agırlayabileceğimiz, special yemekleri ve tatlılarıyla anılan, her geçen gün kalitesini arttıran, kişilerin birbirlerine, bizim herkese gururla tavsiye edebileceğimiz, yani SAĞLIK VE LEZZETİ SEVGİYLE HARMANLADIĞIMIZ bir mekanımız olsa, diyorum. Ne dersin? Annem: -Evelallah! Yavrum, sen aklına koydun mu yaparsın, dilerim gönlüne göre olsun, dedi. Annemin yürekten söylediği bu bir tek cümlesi, beni daha da coşkulandırdı, mutlu etti. (Ne demek olduğunu bilirsiniz. Analarımızın yaşamımız üzerindeki etkileri malumunuzdur.) Mihnet ve derin sevgimle sarıldım ona -Annem, kısmet olur böyle bir yer açabilirsem adı ''Melek Annem'' olacak, dedim. Duygu yüklü bir andı=) Evet, Sevgili Misafirimiz, annemle yaptığımız bu sohbetin üzerinden bir yıl kadar bir süre geçti ve ''Melek Anne'' yi açmak kısmet oldu. Gönlümden geçen şekliyle olup olmadığı sizlerin takdiri=)

Dilerim, sizlerde gönlünüzden gecen paylaşımlı mutluluklara tez zamanda sahip olursunuz.

Unutmayalım; HERŞEY DÜŞÜNCEDE BAŞLAR=)

http://www.melekanne.com/

Tuğra Pide - Pınarkent, Denizli

Tuğra Pide 2002 yılında Pınarkent Kasabası Koyunaliler camii yanında küçük ve şirin bir yerde hizmet vermeye başlamıştır.
Yıllar geçtikçe ürünlerimizin kalitesi ve lezzetini tadan müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla şuanda bulunduğumuz Pınarkent Kartalkaya aile parkında hizmet vermeye başlamıştır.
İşyerimizin bulunduğu alan 1200 metrekare kapalı, 8000 metrekare açık alan olmak üzere tabiatı ve doğal güzelliği gerçek doğal ortamda soluklanmak isteyen ailelerin uğrak yeri olmuştur. Tesisimiz gerek personel gerek yerleşim ve masa adedi açısından kapasiteye sahiptir. Sadece bir ticari faaliyet değil, doğayla başbaşa kalmayı, misafirlerini mutlu tebessümlerle uğurlamayı bir yaşam biçimine dönüştürmüş olan yöneticimiz Hüsametdin Kılıç sürekli müşterilerine daha iyiyi ve daha güzeli sunmak için çalışmalarına her gün bir yenisini eklemektedir.

http://www.tugrapide.com/

22 Ekim 2008 Çarşamba

Orhan Köfte - Bursa

Firmamız 1990 yılında Orhan ÇELİK tarafından kurularak İnegölde hizmet vermeye başlamıştır. 2003 yılında ORHAN KÖFTE 2 şubemizi açarak siz müşterilerimizin hizmetine sunmuştur. Siz değerli müşterilerimize 2008 yılında yenilenen ORHAN KÖFTE 1 şubemizde 600 kişilik kışlık salon, 1200 kişilik yazlık salonla ve ayrıca MADO, Kafkas Kestane Şekeri ürünleri, mini market, kafeteryamız ve çocuk oyun parkımızla, ORHAN KÖFTE 2 şubemizde ise 350 kişilik kışlık, 1200 kişilik yazlık salon ve ayrıca 40 kişilik vip salonu ile hizmet sunmaktadır.

Size daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla 2003 tarihinden itibaren markalaşma sürecimizi tamamlayarak ORHAN KÖFTE markasını, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını 2004 yılında alarak misyonumuz doğrultusunda ilerlemeye devam etmekteyiz.

Size sunduğumuz ürünlerimizin damak zevkinize uygun olabilmesi için etin en iyisini kullanıyor, piyazda kullandığımız fasulyemizi özel olarak Erzincan'dan, zeytinyağını ise Ayvalık'tan getiriyoruz. Güleryüzlü ve eğitimli çalışanlarımız ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak size kaliteli hizmet sunmayı amaç edinerek bahçemizde ağaçların gölgesinde doğa ile iç içe bir ortamda sizleri ORHAN KÖFTE lezzeti ile bir araya getiriyoruz.

http://www.orhankofte.com/

20 Ekim 2008 Pazartesi

Reyhan Pastanesi - Alsancak ve Çeşme, İzmir

...1965 yılında şu anda bulunduğu Mustafabey Cad. No 24 Alsancak İZMİR adresinde, eski bir rum evinin iki katında yeni bir konseptle pastane ve restoran-klüp olarak hizmete giriyor.Yarattığı tatlar ve avangarde duruşu ile dönemin önemli devlat adamları, sanatçıları ve İzmir'liler tarafından özel bir kabul görüyor.1970' li yılların sonlarına doğru kentsel yapılaşmanın acımasız dokunuşları nedeni ile binanın yıkılıp yeniden yapılması süresince kapalı kalıyor.

Yllar sonra 1991 yılında yine aynı adresinde bu kez Tuncay REYHAN , Hüseyin ALBAY ve Ali ALBAY tarafından 3. kuşak olarak yeniden hayata geçirilmek için karar alınıyor ve açılıyor...

http://www.reyhan.com.tr/

Aula Restaurant & Davet Organizasyon - Karşıyaka, İzmir

Şehrin içinde ama ötesinde bir mekan…

AULA dinlenme, düşünme, eğlenmenin yanı sıra birçok mistik duyguların da geliştiği Avlu kavramını yaşatmak amacı ile 2002 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Havuz başında 600 kişi, iki ayrı kapalı salonunda 450 ve 150 kişi, teras bölümünde ise 50 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahip AULA’da nişan ve düğün organizasyonları, kokteyl ve yemekli toplantılar, konferans ve seminerler düzenlenebilmektedir.

AULA’da büyüleyici ortamın, doğallığın ve su seslerinin sizi içine çekeceği huzurlu bir atmosferde, yıllarca hafızalardan silinmeyecek davetler verebilir, özel günlerinizi, düzeyli ve çizgi dışı bir mekanda, sevdiklerinizle paylaşma ayrıcalığına erişebilirsiniz.

Hayal gücünüzün sınırlarını zorlamak için aradıklarınızı AULA’da bulacaksınız.

http://www.aula.com.tr/

Çakıl Cafe ve Restaurant - Narlıdere, Sahilevleri

Restoranımız İzmir'in nadide semtlerinden biri olan sahil evlerinde 2008 yılından beri hizmet vermektedir...

2008 yılının yazından itibaren, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için, kurum olarak yeniden yapılanmaya giderek restoranımızda öncelikle cafe ve restaurant bölümlerini birbirinden ayırdık.
Böylelikle sizlere toplu kahvaltı ya da diğer toplu eğlence ve yemeklerde daha rahat ve kullanışlı bir ortam sunmayı amaçladık. Yine bu yeniden yapılanma çerçevesinde kadromuzu da daha genç ve dinamik bir hale getirdik.

http://www.cakilcafe.com/

Ildırı Balık Restoran - Ildırı Köyü / Çeşme- İzmir

Restoranımız bir aile restoranı olup siz seçkin misafirlerimize 20 yıldır hizmet vermektedir.

Müşteri memnuniyetini her zaman en büyük gayemiz olarak seçmemiz, temizliğe ve kaliteye özen göstermemiz, bizi bugünlere kadar getirdi. Her geçen gün daha iyiyi yakalamaya çalışan uzman kadromuzla, siz değerli misafirlerimizi, eşsiz bir manzara eşliğinde ağırlamaktan gurur duyuyor, sizleri de restoranımıza bekliyoruz..

http://ildirbalik.com/

17 Ekim 2008 Cuma

Kumrucu Ömür - Bostanlı, İzmir

Kumru, İzmir'in geleneksel sandviç ekmeğidir. Nohut mayası kullanılarak yapılan bu tombul sandviç bir kuş gövdesine benzeyen boyutları nedeni ile bu ismi almıştır.

Peynir ve sivri biber ile soğuk olarak veya peynir, sucuk hatta salam ile sıcak olarak satılır ve günün her saatinde yenir.

http://www.kumrucuomur.com/

Çam Cafe & Restaurant - Altınoluk, Balıkesir

ALTINOLUK beldesi henüz belediye teşkilatının kurulmadığı yıllarda köy haliyle PAPAZLIK olarak bilinirdi.

Belediye teşkilatlanması yapılırken büyük dedelerimizden beri ÇAM diye tabir edilen ve halen işletmemizin bulunduğu yerden ismini alan ÇAM MAHALLESİ’ nde kendi arazimiz üzerinde 2000 yılında inşaat çalışmaları başlamıştır.

Bir yıl sonra sadece kafeterya olarak açık alanda kurulan “Çam Cafe” o yıl gördüğü yoğun ilgiden dolayı, kapalı bir restoran yapma düşüncesiyle 2003 yılında Altınoluk’ da yaygın ve yöreye özgü RUM MİMARİ örneklerinden biri haline getirilerek cafe & restaurant olarak faaliyetine başlamıştır.

İşletmemizin kurucusu Seyfettin Eyüp GEMİCİ’ nin üstün gayretleriyle turizmimize kazandırılan tesisimizde yaklaşık 40 personel çalışmakta, kapalı alanıyla 150, açık alanıyla da 500 kişiye aynı anda hizmet verebilmektedir.

Mahallenin simgesi çam ağacından adını alan ve Edremit Körfezi, Midilli ve Ayvalık adalarının muhteşem manzarasıyla kaplı panoramik görüntüsüyle her yıl dört mevsim misafirlerimizi ağırlamaktayız.

http://www.camrestoran.com/

16 Ekim 2008 Perşembe

Barba Yalım Restaurant - Mudanya, Bursa

Barba Yalım 100 Kişilik iç Mekan, 150 Kişilik Bahçe ve 30 kişilik Özel VIP Salonuyla 2006 yılında hizmete girmiştir. Alakart sunum yapan, azınlıkların yemek kültürlerini yansıtan bir İstanbul mutfağıdır. Rum-Ermeni mezeleri ve biraz da İtalyan mutfağının birleştiği bir mönüsü bulunan Barbayalım'ın amacı siz misafirlerimize Bursa'da olmayan spesiyalleri sunmaktır... Bunların arasında Rum mezesi olan "topik" "Girit salatsı" ve değişik bir aromaya sahip "limon ekşili tavuk" sayabiliriz.

Barba&Yalım mönülerinin en önemli özelliği ise, full-mönü olmasıdır. Soğuk ve Sıcak olarak sunacak çok meze var siz misafirlerimize... Hangisini çok sevdiyseniz ondan dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Mezeleri seçmenize bile gerek yok, çünkü hepsi masanıza geliyor. Ekmeğimizi kendimiz üretiyoruz, 4-5 çeşit ekmek alternatifine sahip Barba ekmekleri. Mönümüzdeki herşey siz misafirlerimizi şaşırtmak ve kışkırtmak amacıyla mükemmel bir ağız tadı ve görsel bir şölenle sunuyoruz.

Sizleride; mükemmel bir damak zevki ve görsel bir şölene davet ediyoruz...

http://www.barbayalim.com.tr/

İncir Cafe - Mudanya, Bursa

Herkesin hayalleri vardır. Ama bazıları hayallerini hayata geçirebilecek güce de sahiptir. İkisi iletişim fakültesi mezunu ve televizyon dizilerinde çalışan, bir de istatistikçi üç arkadaş işte bu güce sahip olanlardan. Çalıştıkları işlerden yeterince bunalınca hayallerinin peşine düşmeye karar vermişler. Ve güzelim Mudanya’da almışlar soluğu. Mudanya’nın denize nazır eski, harap binalarından birine talip olmuşlar, koyulmuşlar işe. Bu viraneyi kısa zamanda izleyenlerin şaşkın bakışlara altında tam anlamıyla hayata geçirmişler. Böylelikle İncir Cafe doğmuş.

http://www.incirmudanya.com/

Güler Osmanlı Mutfağı - Kadıköy, İstanbul

Güler Osmanlı Mutfağı 1965'den beri.

http://www.gulerosmanlimutfagi.com/

Şirincan Restaurant - Balçova, Dokuz Eylül ve Güzelbahçe / İzmir

YARIM ASRIN KEBAPÇISI HACI ÖKKEŞ ŞİMŞEK VE OĞULLARI
Amacımız; güneydoğunun incisi Geleneksel Gaziantep Türk Mutfağını ve aile sofrasını evinizdeki gibi sizlere sunmak.

Farkımız:
Gelişen türkiyemizde sırf daha fazla para kazanabilmek için her türlü gıda maddelerinin içinde insan sağlığını ciddi derecede tehdit eden maddelerle yapıldığını bunu ciddi bir şekilde araştırma sonucunda biz nasıl müşterilerimize kendi ürünlerimizi imal edebiliriz düşüncesiyle yola çıkan şimşek kardeşler ilk olarak kahvaltıda sunmuş olduğu sucuk tan başlamıştır ve kendi mamülümüz olan sucuk-salam-sosis ürünlerini yoğun talep üzerine şirincan markalı olarak satışa sunmuştur.
Sattığımız piliçleri ekibimiz kuru yolma sistemiyle kesip kümesten sofraya kadar bizim kontrolümüzde gerçekleştirmekteyiz.

http://www.sirincan.com.tr/

15 Ekim 2008 Çarşamba

Naci Usta Restaurant - Balçova, İzmir

1975 yılından bu yana damaklarda bıraktığı tadla anılan Naci Usta, doğayla iç içe mekanıyla aklınızdan çıkmayacak...

Çeşme otobanı girişinde, eşsiz manzarası, geleneksel lezzeti ile çok özel bir keyif alanı yaratan Naci Usta değişmeyen hizmet anlayışı ile sizi bekliyor...

Naci Usta Restaurant, doğayla başbaşa kalmak ve özel lezzetler tadmak isteyen herkes için vazgeçilmez olacak...

Ayrıca özel misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz Naci Usta Restaurant, sizin ve İzmir'in farkını gözler önüne serecek...

http://www.naciusta.com.tr/

La Sera, Cafe, Bar & Restaurant - Alsancak, İzmir

La SERA 10.02.1995 tarihinde sizlere Cafe Bar ve Restaurant olarak hizmet vermek için İzmir 1.Kordon'da SERA TURİZM A.Ş. nin bir işletmesi olarak hizmete girmiştir.

Salonumuz iç mekan olarak 350 kişi kapasiteli olup yazın bahçe bölümünün açılmasıyla birlikte 750 kişiye ulaşmaktadır.

La SERA zengin mönüsü ile günün farklı dilimlerinde sizlerin damak zevkine hitap etmektedir. Sabah 07:00' de kahvaltınız ile birlikte kahvenizi yudumlarken yanında gazetenizi okuyarak güne La SERA'da başlayabilirsiniz. Öğle saatinde hafif yemeklerimiz, özellikli salata çesitlerimiz ve hızlı servisimiz ile sizi yoğun iş stresindan uzaklaştırıp zevkinize uygun tatlar sunarız.

Gün boyunca la SERA barından alkollü ve alkolsüz içeceklerinizle birlikte la SERA mutfağından et ve piliç spesiyallerimiz, günlük balık çeşitlerimiz ve özel ara sıcaklarımız isteğinize göre heran hazırlanabilmektedir.

Her akşam saat 22.00' den gece 03:00' e kadar Türkçe Pop tarzı canlı müziğimizle eğlenebilir, ilerleyen saatlere doğru nostaljik ve romantik parçalarla gecenizi en güzel şekilde noktalayabilirsiniz.

http://www.lasera.com.tr/

Boruzan Restoran - Bozcaada

Otelimiz ile birlikte; Ada merkezinde ve Ayazma plajında ki resturantımız sizlerin hizmetindedir. Boruzan Restaurant limanda, en güzel konumu olan bir tesisdir. Tüm yil boyunca günlük deniz mahsullerini bulabilirsiniz. Kalamar, ahtapot, midye, torik lakerdasi, uskumru çiroz, deniz börülcesi, her derde deva Ada otlarindan güzel mezeler, ev baklavasi ve ünlü domates reçelini restaurantimizda bulabilirsiniz. Ayazma mevkiindeki Ayazma Boruzan Restaurant'da ise Meral Usta'nin ev yemekleri, çigbörek, gözleme, manti Ada üzümleri siz degerli konuklarimiza her zaman güler yüz ve tatli dille sunulmaktadir.

http://www.boruzanrestoran.com/

Havuzbaşı Şelale Restaurant - Ulupınar, Kemer / Antalya

120 yıl önce bölgenin Un ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuş olan Un değirmeni de Restaurantımızın içinde. Değirmeni aslına uygun yeniden Restore ettik ve çalışır olarak tekrar hizmete açtık. Veee tıpkı 120 yıl öncesinde olduğu gibi.. Artık Un değirmenimiz çalışılıyor ve burada öğüttüğümüz unlar ile ekmekler, lavaşlar yaparak müşterilerimize sunuyoruz. Değirmenİmiz içinde bölgeyi tanıtan küçük bir de sergi yer alıyor.

Bünyesinde tarihi kalıntılar bulunduran Havuzbaşı Şelale Restaurant güzelliklerinden dolayı Ulupınar'ın gözde ve tarihi mekanı sayılır. Havuzbaşı Şelale Restaurant huzurlu doğa atmosferi eşliğinde ağız tadıyla bir yemek yememiş olmak artık "Büyük bir kayıp" diye düşülen bir olay…

http://www.selalerestoran.com/

14 Ekim 2008 Salı

Kaptan Pansiyon Et & Balık Restaurant - Kerpe, Kandıra / Kocaeli

Yeşilin maviyle kucaklaştığı gizli cennet Kerpe'de tatilinizi rahat ve keyifli geçirebilmeniz için Kaptan Pansiyon olarak toplam 26 oda, 81 yatak kapasitesi ile sizlere hizmet veriyoruz.
......

Yemyeşil doğası içinde eşsiz güzellikte koylarında, masmavi pırıl pırıl bir deniziyle, tertemiz havası, bol oksijeni ile birbirinden lezzetli balıklarıyla, Karadenizin incisi Kerpe'de Kaptan Restaurant yıl boyu hizmet veren, 45 kişilik iç mekânı ve 160 kişilik dış mekânı ile siz konuklarımızı ağırlıyoruz.

Kendi teknemizle denizin maviliklerine açılıp tuttuğumuz ve balıkçılardan alınan olta balıkları, buza şoka girmeden günlük ve taze olarak tüketilirken, tüm yemekleri deniz kıyısı restoranımızda zevkle yeme imkânı bulabilirsiniz.
......

Et çeşitlerimiz bol kekikli meralarımızda beslenip, çok sağlıklı şartlarda hazırlanıp sunulmaktadır.

On iki ay hizmet veren restoranımızın gün boyu yanan kömür ateşinde pişirilmiş az tuzlu denizin leziz ve günlük balık çeşitleri ile Kandıra yöresinin kekik kaplı çayırlarında otlamış etlerle yapılan ızgara çeşitlerini yiyebilirsiniz.

http://www.kaptanpansiyon.com/

Karaaslan Alabalık & Kamping - Yuvacık, İzmit / Kocaeli

Karaaslan Alabalık tesisleri 1994 yılında Yuvacık Baraj sonunda, baraj henüz su depolamaya başlamadan önce hizmete girmiştir. Bu yıllar içerisinde Yuvacık’ ta henüz turizm gelişmemişti. Olur mu olmaz mı derken kendini turizm sektörünün içinde bulan Sedat karaaslan aynı zamanda bu yörede kendini turizme feda eden bir insan olmuştur.

Gelen insanları müşteriden çok bir misafir, bir aile olarak gören Sedat karaaslan temiz ve ahlaklı bir işletmeci ruhuyla karaaslan alabalık tesislerini karaaslan alabalık ve kamping tesisleri olarak bugün ki konumuna getirmiştir.

1994 yıllarında henüz Yuvacık barajını az kişinin bilmesine rağmen baraj sonunda in cin top oynarken kendini doğaya adayan ve büyük bir cesaretle orada günün imkanları dahilinde gelen insanları kazanarak ve iyi iletişimler kurarak bu yörede turizmin canlanması için insan ayrımı yapmadan elinden gelenin en iyisini yapmıştır.

Karaaslan alabalık ilk hizmetine 12 kişilik bir trakking grubuna 1 masa ve 1 bakır tava ile başlamıştır. İmkanlar çok sınırlı olmakla beraber elini taşın altına koymuştur. Burada turizmin ışığı Sedat karaaslan tarafından alınmıştı, o potansiyeli o günlerde görmüştü.

Bu olanaksızlıklara rağmen canla başla kendi imkanları ile gelen sayısı çoğaldıkça masa eklemeler, tesis düzenlemeleri bütün hızıyla artarak devam etti.

Gelene gidene insan ilgisi o kadar çoktu ki tesiste ki eksikler misafirlerimiz tarafından o kadar önemsenmiyordu, çünkü amatörce başlanan bir işin gerçek anlamda ilerlediğini turizm sektörüne girdiğini bir marka olabileceğini herkes görüyordu.

Tamamen sıfır sermaye ile kurulan karaaslan alabalık gelen insanların olmuştur ve hep öle de kalacaktır. Çünkü bu tesis Sedat karaaslan tarafından değil gelen misafirleri tarafından yapılmıştır. İnsanlar buraları ve bu doğayı, böyle tesisleri sevdiği ve aradığı için bizleri de çok çabuk benimsemiştir.

Turizmi doğadan ziyade burada yaşayan, bu yöreye ait Karadeniz insanlarının sıcak kanlılığı ve aynı zamanda doğaya olan bağlıklarından dolayı bu yörede turizm canlanmıştır.

Karaaslan alabalık bu güzelliklerinin içinde ilerleyerek insanların istekleri doğrultusunda ve hızla kapsamını genişleterek günden güne yenilikler yaparak 2003 yılına kadar karaaslan alabalık olarak bugün ki yerinden 1 km geride devam etmiştir.

Karaaslan alabalık 2003’ e kadar ilk yerinde restaurant hizmeti vermiştir. 2003 yılında gelen insanlara istekleri doğrultusunda konaklama ve piknik alanı olarak inşa edilen bugün ki tesis hizmete sunulmuştur.

Tesisimiz 8 dönüm arazi üzerinde kurulmuş olup, kışın 200 kişilik kapalı restaurant ve yazın 500 kişiye açık alanda hizmet verebilen, yaz kış 40 kişi konaklama kapasitesi olan ve kamp grubu olarak ta 60 kişiye kadar konaklama kapasitesi çıkabilen bir tesistir.

Daha detaylı bilgi için, bizimle irtibat kurabilir, web sitemizden yararlanabilirsiniz.

http://www.karaaslanalabalik.com/

8 Ekim 2008 Çarşamba

Yeniköy Yelken Restaurant - Yeniköy, İstanbul

1989 yılından beri faaliyet gösteren Yeşilköy Yelken Restoran’ın ikinci şubesi, balıkseverlere yeni bir alternatif olarak Yeniköy’de hizmet veriyor. Yelken Restoran, başka yerde rastlanamayacak leziz balık çeşitleri ve servis anlayışı ile kalite tutkunlarının adresi.

120 kişilik iç mekan ve 60 kişilik VIP Salonu’nun yanı sıra, 140 kişilik denize sıfır bahçesi ile boğaza nazır balık keyfi yaşatan Yelken Restoran, 6 yıldır faaliyet gösteriyor. Usta şefi Hüseyin Bektaş’ın hazırladığı ve başka yerde rastlanamayacak “Paella”, “Balık Mantısı”, “Deniz Mahsülleri Spagetti”, “Levrek Dolma”, “Özel Kurulmuş Lakerda” ve “Tahinli Profiterol” tatları ile Yelken, kısa sürede damak tadı kaşiflerinin gözde mekanlarından biri haline geldi.

30 kişilik servis ekibi ile hizmet veren Yeniköy Yelken, park sıkıntısı yaşamanızın önüne geçen valet parking hizmeti ve yemek öncesi aperatif barı ile, keyifli bir İstanbul akşamını daha keyifli hale getiriyor.

http://www.yelkenrestaurant.com/

7 Ekim 2008 Salı

Deniz Kestanesi Restaurant - Ayvalık

Denizkestanesi Restorant özel lezzetleri, çağdaş dekorasyonu, rahat ve geniş oturma gruplarıyla şehir merkezinde konuklarını ağırlamaktadır.

Eşsiz Ayvalık görüntüsü eşliğinde doyumsuz balık ve deniz ürünlerinin tadına varacağınız restorantımıza sizleride bekliyoruz...

http://www.denizkestanesi.com/

6 Ekim 2008 Pazartesi

Çömlek, Taşfırında Kurufasülye - Büyük Çamlıca ve Maltepe, İstanbul

ÇÖMLEK Restaurantlarında, sipariş verdiğiniz her tabakta bir avuç sevgi ve mutfağımızın sihirli tatlarını bulacaksınız.

Mutfakların Sultanı, vazgeçilmez damak tadımız kuru fasülye sizin de beğeniniz ile ÇÖMLEK'te.

Kısa sürede marka haline geldik. Kuru fasülye denildiğinde ilk akla gelen biz olduk.

Herşeyin yapaylaştığı bir ortamda, yüksek yaylalarda organik tarımla yetiştirilen kuru fasülyeyi çömlek mutfağında işleyerek mükemmel bir tat haline getirdik ve siz misafirlerimiz tarafından tercih edilir olduk.

http://www.comlek.com.tr/

2 Ekim 2008 Perşembe

Barınak Balık Restaurant - Sarıyer, İstanbul

Barınak Balık Restaurant koca İstanbul’un hala keşfedilmeyen ve bakir kalan bir köyü olan Rumelifeneri’nde 2000 yılının ilk aylarında hizmete açılmıştır.

Sarıyer’den 12 km. yol alıp da Boğaz’ın Karadeniz’e göz kırptığı noktada olan Rumalifeneri Köyü'ne geldiğinizde yolunuzun sonunda Balıkçı Barınağının yanında Barınak Restaurant’ı bulursunuz.

Aslında İstanbul’un çok uzağındaymış gibi görünse de hemen yanı başında olan Barınak Balık Restaurant hafta içi ve hafta sonu stresinizi ve yorgunluğunuzu atabileceğiniz bir mekan. Dışarıdan bakıldığında virane ama içeri girilince şahane bir mekan ile karşılaşırsınız. Salonun ortasında bulunan şöminenin ateşi ve ahşap dekorun vermiş olduğu sıcaklığı bir de çalışanların güler yüzü ve damak tadı eklenince sizlerde kendi evinizdeymiş hissi ve rahatlığı oluşur.

http://www.barinakrestoran.com/

Eski Balıkçı Ankara - Söğütözü, Ankara

27 Aralık 1997' de (Ata'nın Ankara'ya geldiği gün) Balıkçı Ankara Hizmete Açıldı. 8 yıl Eskişehir Yolu 9.Km de faaliyetine devam eden Balıkçı Ankara; 2005 yılında şimdiki adresine taşındı. Adres değişikliği ile birlikte unvanımızı "ESKİ BALIKÇI ANKARA" olarak yeniden tanımladık. Deniz ürünleri ve sıcak, soğuk mezelerimizle konuklarımıza en iyi hizmeti vermeyi ve onların mutluluklarına, sevinçlerine, kutlamalarına katkıda bulunmayı görev kabul ettik.

http://www.balikcirestoran.com/

Cengizler Restaurant - Bursa

CENGİZLER RESTAURANT, profesyonel ve güleryüzlü kaliteli personeli ile Türk ve Dünya Mutfağının en leziz menüleriyle ve kaliteli servisiyle kentin şimdiden tercih edilen mekanları arasındaki yerini almış durumda. Giriş katın Türk, Osmanlı ve dünya mutfağına ayrıldığı restoranın 2. katı, seçimini balıktan yana kullananlara ayrılmış.

ANTİK BAHÇE
Sadece Restoran olarak değil bir sosyal tesis olarak da hizmet vermeyi ilke edinen mekanın bir uzantısı da Antik Bahçe. Düğün, sünnet, balo ve daha pek çok özel organizasyon için 600 kişilik kapasiteye sahip olan bahçede, özel anlarınızın gizemli bir atmosfer içinde çok daha renkli geçmesi içinse her detay düşünülmüş.

http://www.cengizlerrestaurant.com/

Su Restaurant - 1. Kordon, İzmir

Nezih ortamı ve seçkin konuklarıyla İzmir'in aranılan restaurantlarından olan eskinin Avşar Restaurantı, şimdi yenilenen konsepti ve değişen ismiyle konuklarını SUBALIK RESTAURANT adıyla yeniden ağırlamanın heyecanı içinde.

İzmirde önemli bir boşluğu dolduran ve yenilenen dizayni ve artan zengin balık mönüsüyle Kordon sefalarına renk katıyor. Restaurantımız; oluşturulan yeni balık, su ve deniz konsepti doğrultusunda, içerde yer alan dev akvaryumlarla farklı bir ambiyans ve hava yakalayarak sizi hemen etkisi altına almaktadır. Deniz ürünlerinin zengin çeşitleri içeren bir mönüye sahip olmakla birlikte, toplam 220 kişiyi aynı anda ağırlayabilme potansiyeline sahiptir. Ayrıca gelecek olan konuklarımızın çocuklarını da düşünerek; masalara özel DVD player imkanı sağlayarak, rahat bir ortam sağlayabilmesi için hazırladıkları "çocuk oyun odasında" keyifli saatler geçirebilmeleri için tüm detaylar düşünülmüştür.

http://www.surestoran.com/

1 Ekim 2008 Çarşamba

Damask Restaurant - Pera, Beyoğlu / İstanbul

Her an canlı, ışıl ışıl ve hayatın hızını hiç kesmediği mekan Beyoğlu'nda; Asmalı Mescit'e açılan bahçesi ile gece hayatına yepyeni bir soluk getiren "Damask" Restoran-Bar; A La Carte yemek düzenine 55 kişi, kokteyl düzeninde ise 100 kişilik salon kapasitesine sahiptir. İş toplantıları, doğum günleri ve özel kutlamalar yapmak için ayrı bir Lounge bölümü bulunmaktadır.

Motif anlamına gelen "Damask" ismini çağrıştıran her dokuda belirginleşmektedir. Kendinden işlemeli gümüş gri masalar, Damask'ı aydınlatan gece fenerleri, kapı girişinden itibaren, Asmalı Mescit'e yolu düşen misafirlere en cana yakın şekilde gülümsemektedir. Büyüleyici ambiyansı ile Damask eğlencenin yeni adresi olarak fark yaratmaktadır.

Damask mutfağı Osmanlı mutfağı'nın seçme lezzetlerini "Ottoman Cuisine" başlığı altında eniden yorumladı. Dönemin vazgeçilmez lezzetlerini menüsünden kullanrak baharatlar ve birbirinden değişik soslar ile tatlandırdı. Enfes sıcak, soğuk mezeler, mini güveçleri mini çıtır hamurunda salatalar ve tadına doyamacağınız tatlılar siz değerli misafirlerimiz için özenle hazırlandı.

http://www.damaskrestaurant.com/

Boğaziçi Ocakbaşı Restaurant - Bostanlı, İzmir

1993 yılından beri İzmir, Bostanlıda hizmet vermekte olan Boğaziçi Ocakbaşı Restaurant, Güneydoğu Anadolu mutfağının birbirinden güzel damak tadlarının yanı sıra yenilenen menüsü ile siz değerli müşterilerimize en iyisini sunmaya devam ediyor.

Yıllardan beri ünlü konuklarımızın da uğrak yeri haline gelen Boğaziçi Ocakbaşının, seçkin menüleri arasında bulunan 41 çeşit meze, Yoğurtlu Kebap, Ali Nazik, Kaşarlı Bonfile, Fındık Lahmacun, Boğaziçi Tava en çok beğenilen yemeklerimiz arasında. Sizin için yenilenen salon ve bahçe dekorasyonumuz ile mekanımızın her köşesinde farklı bir atmosferi yaşayacaksınız.

http://www.bogazicirestaurant.com.tr/

Hisar Restaurant - Uşak

- Yemekli veya Yemeksiz Tüm Organizasyonlar.
- 1000 Kişilik Açık Hava Mekanı.
- Orkestra.
- Havai Fişek Gösterisi.
- Video ve Fotoğraf Çekimi.
- Masa ve Sandalye Giydirme.
- İsteğe Bağlı Olarak Dışarıdan Sanatçı.

En Özel Gününüz
Siz ve Misafirlerinizin
Unutamayacağı
Görsel Bir Şölene Dönüşsün...

http://www.hisarrestaurant.net/

Kandilli Balıkçısı - Kandilli, Üsküdar / İstanbul

Kendimizi kısa tarif etmek gerekirse sıcak cana yakın atmosfer mükemmel mezeler, denizden yeni çıkmış çıtır çıtır balıklar, çeşitli tercih şaraplar, vazgeçilmez rakımız, muhteşem ara sıcaklar, soğuk parfe veya sıcak sufle ile ikram ettiğimiz kahvenizi yudumlarken, bu yaz üst terasımızda boğazda geminin güvertesinde oturmuş gibi etrafı seyir edeceksiniz.

İsterseniz camii minaresinin yanında Bebek koyunu, isterseniz Fatih köprüsünün altından uzayıp giden İstanbul boğazının derinliğine dalarken, karşıdan gelen gemileri yanınızdan geçtiğini görüp saatlerin nasıl hızla ilerlemiş olduğunu fark etmeyeceksiniz. Yemeğinizi yerken, içkinizi yudumlarken, dinlenecek huzur duyacaksınız.

http://www.kandillibalikcisi.com/

Galata Evi - Karaköy, Beyoğlu / İstanbul

Eski İngiliz Karakolu - The Old British Jail
Galata Kulesi Sok. No: 15 (61)
Karaköy - Beyoğlu - Istanbul -TURKEY

Salı-Pazar 12:00-24:00

Piyano Eşliğinde Canlı Müzik - 20:00

Rezervasyonlarınız için :0212 2451861

http://www.thegalatahouse.com/

Rıhtım Cafe, Bar, Restaurant - Konak, İzmir

Deniz kokan bir yerdesiniz...

2003 yılında Konak Pier adıyla, yeni hayatına başlayan tarihi Gümrük Binası'nın en seçkin yerinde; Rıhtım Kafe Bar Restaurant'tasınız.

Deneyimli işletmeci MMA Turizm'in sabah 09.30'dan gece 02.00' kadar size hizmet verdiği İzmir'in ayrıcalıklı mekanlarından Rıhtım'da, sabahleyin bir fincan çayınızı veya dünyanın değişik lezzetlerinden derlenmiş kahvenizi içerken, farklı kahvaltı seçeneklerizi tadabilirsiniz. Denizi yanıbaşınızda hissederek yiyeceğiniz bir öğle yemeği ile alışkanlığa dönüşen bir öğünün aslında ne kadar da keyifli olabileceğini keşfedebilirsiniz.

İzmir'i İzmir yapan günbatımaları Rıhtım'dan soğuk bir bira ve lezzetli mezeler eşliğinde izleyip dostlarınızla sohbet ederken, akşam üstleri gurup vakti kadar renklendigini farkedeceksiniz.

Rıhtım'da yemeğe oturduğunuzda Akdeniz, Meksika, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarından tatlar barındıran resturan bölümümüzün, ızgara ve deniz ürünleriyle de İzmir'in en önemli lezzet duraklarından birisi olduğunu göreceksiniz. Ve tüm içki sofralarının olmazsa olmazı mezelerimiz... Rıhtım'ın günlük yapılan sıcak ve soğuk, mezelerini bulduğunuzda, ana yemeği bile unutabilir; zengin şarap ve yerli-yabancı İçki seçenekleriyle geceniz zevkini çoğaltabilirsiniz.

http://www.rihtim.net/

Hamdi Restaurant - Eminönü, İstanbul

Urfa Birecikli Hamdi Arpacı 1960'lı yılların sonuna doğru İstanbul'a geldi. Eminönü Yeni Cami'nin yanında bulunan otopark'ın köşesinde ilk tezgahını açtı... Bir küçük ızgara ve seyyar tezgahı ile 7 yıl boyunca çevre esnafa ve gelen müşterilere leziz kebap çeşitlerini sundu.

Hamdi Usta'nin yaptığı kebaplar günden güne ünlendi. Gün geçtikçe müşteri sayısı artan Hamdi Usta, aynı otopark'ın köşesinde Hamdi Et Lokantasını kurdu. 18 yıl boyunca hizmet verilen bu mekanda, Güneydoğu bölgesinin benzersiz lezzetteki kebapları otantik özellikleri ve hazırlanış biçimleri korunarak müşteriye sunuldu.

http://www.hamdirestorant.com.tr/