5 Mayıs 2009 Salı

Değirmen Restaurant - Kuşadası, Aydın

Taş ile ağacın geleneksel mimaride buluştuğu ana restaurant binası; yüksek tavanlı, asma katlı ve şöminelerle süslenmiş. Kendinizi zaman ötesinde bir konakta ağırlanıyormuş gibi hissedeceğiniz, sıcak, doğal, geleneksel döşenişi mütevazilik ile ihtişamı bir arada hissettiriyor.

1995’den bu yana hizmet veren restaurant; aynı anda üçyüz kişiye kapalı veya açık ortamda servis verebilecek kapasitede. Yaz ve kış sürekli açık. Yazın doğanın her rengini yaşayabileceğiniz, en sıcak yaz gecelerinde bile akşamları sizi hafifçe ürperten serinliği ve açık ufkuyla bahçesinde; kışın şöminelerin sıcacık ısıttığı salonunda Ege mutfağının tadına varıyorsunuz.

“Zeytinyağı ve Ekmek„ Değirmen’in baş tacı. Tattığınız her lezzet özen ve sevgiyle hazırlanmış, geleneksel mutfağımızı çağdaş bir sunuma dönüştürecek ortak damak zevkleri yaratılmış.

Değirmeni besleyen ekolojik çiftlik işletmesi; onu gerçekten de farklı yapan gücün kaynağı.

Mevsimine göre yetiştirilip işlenen her türlü bitkisel ve hayvansal ürün, Değirmen’ e sadece damak tadı olarak değil sürdürülebilir yaşam felsefesinin yansıması olarak da değer katıyor.

Bizler Değirmen’de sertifikalı ekolojik çiftlik işletmemizden aldığımız destekle, konuklarımıza sağlıklı ve temiz ürünler sunmaya ve bu bilinci çevreye de yaymak konusundaki gayretlerimizle temiz çevre, temiz toprak, temiz su, temiz hava ve sağlıklı yaşamın adına örnek yaratmaya çalışıyoruz.

Aracınızı park ettiğiniz andan itibaren hissetmeye başlayacağınız çevreye ve yaşama saygı anlayışı, geri dönerken içinizde huzur ve sevgiye dönüşecek.

http://www.degirmenltd.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder