12 Kasım 2008 Çarşamba

Kasaba Aral - Bozcaada, Çanakkale

Aral Ailesi olarak 1999'da Aral Tatil Çiftliğinin hayata geçirildikten ve adanın en şeçkin konaklama tesislerinden biri haline getirdikten sonra, merkezde Dantela adındaki hediyelik eşya ve el sanatları satış mağazasını açmışlardır. Aralların yıllardır hayalini kurdukları Kasaba, kendine özgü stiliyle aynı misafirperverlikle 2008 19 Haziranda konuklarını ağırlamaya başladı. 1930-1990 yılları arasında şarap üreten Aral Fabrikasının üzüm alımı yapılan bahçesinde kurulan Kasaba'da avluya açılan dükkancıklar (Butik, Aktariye, Hediyelik, Seramik, Şarap Satışı) bulunmaktadır.

Kasaba ruhunu gerçek anlamda yansıtan komşuluk ve eski mahalle kültürünü canlandıran mekanda ülkemizin en eski Şarap markası olan Dimitrakopulo şarabının satıldığı ve tadıma sunulduğu şarapevinin yanısıra avluda cafe ve restaurant hizmeti sunulmaktadır.

Adaya yeni bi soluk getiren Kasaba Aral ziyaret edilemeden "Bozcaadayı gördüm" denilemez.
.....

ARAL TATİL ÇİFTLİĞİ sizleri gerçek bir çiftlik hayatını hissetmeniz için çağırıyor. Burada tavuktan keçiye, tavus kuşundan ördeğe kadar pek çok hayvanı bir arada bulabilirsiniz. Sabahları yumurtanızı kümesten kendi elinizle alabilir, çiftliğin her yanında bulunan çeşitli sebzeleri de dalından koparıp yiyebilirsiniz. Taş evlerimizin doğal serinliğinde ya da klimalı yeni odalarımızda gönlünüzce bir tatil geçirebilirsiniz.

http://www.bozcaadakasabaaral.com/

2 yorum:

  1. Ne güzel bir yer değil mi Hülya? Güzel kadın Arzu'nun marifetli ellerinden çıktı orası. Bayılırım o kadına, on parmağında on yüz bin marifet olanlardandır o da.

    YanıtlaSil
  2. :-) Evet Tijen, çok güzel bir yer. Simdi kus olsam oraya uçuversem :-)

    YanıtlaSil