24 Kasım 2008 Pazartesi

Zinhan Kebap House - Eminönü, İstanbul

Sümer Kuyumculuk 1971 yılında kurulan bir MÜCEVHERAT şirketidir. Sektöründe lider olan Şirketimiz, günümüze kadar Mücevher üretimi ve pazarlaması ile faaliyetini sürdürmektedir.

Şirketimizin 1997 yılından itibaren Markalaşma ve Kurumsallaşma çalışmaları neticesinde STORKS, bugün yurt içinde 70, yurt dışında 2 olmak üzere 72 satış noktasına ulaşmıştır. 2003 yılında faaliyete geçirdiğimiz Antalya Mega STORKS' dan(7400 m2) sonra, 2005 yılında da İstanbul Eminönü Zindan Han'ı (3000 m2) sizlerin hizmetinize sunmaktan gurur duymaktayız.

Zindan Han 350 yıllık tarihi bir eser olup, zeminden itibaren 4 katını mücevher salonları olarak tasarladık ve STORKS'un kalite ve tasarım anlayışı ile ürettiğimiz nadide parçalarısizlerin beğenisine sunduk.

Binamızın 5. Teras katını ise muhteşem manzarası ve 360 derece tarihi dokusu ile siz müşterilerimizin zevkli ve keyifli saatler geçirmeniz dileği ile Restaurant olarak hizmetinize açtık. Tüm ikramlarımızı her gün taze ve bir mücevher anlayışı ile sunduğumuz bu keyifli ortamdan zevk alacağınızı umar, sağlıklı ve huzurlu günler geçirmenizi dileriz.

http://www.zinhanrestaurant.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder