9 Ocak 2008 Çarşamba

Gezi Istanbul - Taksim ve Kemerburgaz

Chocolaterie, patisserie, cafe, bistro

-Modern biçim ve lezzetleriyle elde üretilen çikolata, pasta, kek ve kurabiye çeşitleri

-Türk yiyecek kültürünün lezzeti olan simit, açma, poğaça, börek gibi ürünler

-Batı yiyecek kültürünün lezzeti olan croissant, brioche, danish, apple torte gibi hamur işi ürünler

-Ev yapımı tarzında reçel, marmelat, şurup çeşitleri, salata, sandviç, çay ve kahve çeşitleri, sıcak çikolata, salep gibi sıcak içecekler, limonata ve frozen gibi soğuk içecekler

-Uluslararası ve Osmanlı mutfak yemekleri kapsamında olan, zeytinyağlılar, salatalar, et, balık ve tavuk ızgaralar, soslu yemekler ve elde taze üretilen makarna çeşitleri


http://www.geziistanbul.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder