G.O.P’da vişne, kayısı ve elma ağaçlarıyla donatılmış bir villada misafirlerini ağırlayan Trilye’de sunulan her ürün özeldir ve konukların kuvvetli damak zevkine hitap edecek şekilde hazırlanır.
Trilye çizgisini, otantik tatlara bağlı kalarak fakat kendini sürekli yenileyerek sürdürmektedir. Başkentte deniz ürünlerinde yeni ve yepyeni ürün kavramı hep Trilye’de yaratılmıştır.
Canlı istiridye, canlı böcek, canlı istakoz, Trilye’nin en gözde ürünleri arasındadır. Klasik balık pişirme usulleri dışında istiridye, tarak, vongole, aguades, midye gibi kabuklu deniz ürünleri ve bunlardan yapılan çorbalar ve pilavlar (paelle) da konukların beğenisine sunulmaktadır. Kabuklu deniz ürünlerinden yapılan balık çorbası, tuzda balık, fırında balık, Trilye usulü buğulama balık en çok tercih edilen ürünler arasındadır.
http://www.trilye.com.tr/
1 Şubat 2008 Cuma
Trilye Restaurant - Gaziosmanpaşa, Ankara
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder