15 Şubat 2008 Cuma

CafeKrepen - Beyoğlu, Istanbul

Mekanın Havası...
Mekanın minimalist ve çağdaş dekoru, sıcak renklerle sizi sarmalıyor; ayrıca güleryüzlü personel de kapıdan girer girmez, size huzurlu bir ortam sağlıyor.

Menü Zenginliği...
CafeKrepen 'in mutfağında Türk , İtalyan, Fransız ve Meksika mutfağı örneklerinden 140' a yakın yemek çeşidi var. Özel soslu salatalar, makarna çeşitleri, fajitaslar, ızgara çeşitleri, özel yapım pastalar, yerli ve yabancı içki çeşitleri ve sayamayacağımız kadar çok çeşit yemek... (O şahane pastalar, kurabiyeler, ekmekler mekanımızın mutfağında yapılmaktadır...)

Müzikler...
Sabah erken saatlerde slow ve nostaljik müziklerle güne başlanan mekanda daha sonraki saatlerde jazz, etnik, chillout, elektro pop müziklerle devam etmekte gecenin ilerleyen saatlerin de ise daha ambians müzikler çalınmakta...

CafeKrepen İstanbul Avrupa yakasının en popüler mekanlarından biri. CafeKrepen, bir restoran, cafe aynı zamanda bar .

Beyoğlu sinema ve tiyatro kültürünün ortasında kalan CafeKrepen'de ünlü yazar, sinema sanatçıları ve tiyatrocuları görmek mümkün . Tiyatro, sinema öncesi ve sonrası bir şeyler atıştırmak tatlı ve kahve içmek için gözde buluşma noktalarından Beyoğlu istiklal caddesi göbeğinde yeralan CafeKrepen zengin yemek ve içecek menüsü ile dünya mutfağından farklı tatlar sunuyor .Salatalar, burgerler, dürümler, diet ve vejeteryan yemekler, sıcak soğuk sandviçler, makarnalar, et ve tavuklar'dan tatlılara kadar uzanan menüde yok yok.

Cafe Krepen Nisan ayından itibaren arka salonda kebab ve meze çeşitlerini sunmaya başlamıştır.
Akşam servisinde şık bir yemek yemek isterseniz CafeKrepen'e gidin deriz. Bar geceyarısına kadar devam ediyor. Arkadaşlarınız ile içki içip sohbetin tadına varabilirsiniz.

Mekan haftanın yedi günü sabah saat 08:00 ile gece 02:00 saatleri arası açık.

http://www.cafekrepen.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder