Rumeli kökenli Mehmet Recai Boyacıoğlu'nun lezzet hikayesi, bundan tam 50 yıl önce, Ulus Denizciler Caddesinde açtığı Boğaziçi Lokantası ile başladı.
Yemeklerinin lezzeti ve kalitesi kısa sürede ünlenen Boğaziçi Lokantası, kısa sürede başkentte bir marka olmayı başardı.
1991 yılında hayata veda eden Mehmet Boyacıoğlu'nun tüm damak tadı sırlarını paylaştığı oğlu Halil İbrahim Boyacıoğlu'nun markayı devralmasıyla, "Lokantacılık Sanattır" ilkesi kalitesinden ve güveninden hiçbir şey kaybetmeden günümüze kadar devam etti.
50 senelik Boğaziçi Lokantası lezzet sırlarını şimdi de Gaziosmanpaşalılarla paylaşmaya hazırlanıyor.
http://www.bogazicilokantasi.com.tr/
6 Mart 2008 Perşembe
Boğaziçi Lokantası - Ulus ve Gaziosmanpaşa, Ankara
Labels:
Ankara,
Bogaziçi,
Et,
Gaziosmanpasa,
Kebap,
Lokanta,
Osmanli mutfagi,
Restoran,
Türk mutfagi,
Ulus
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder