Poseidon’un spesiyalleri arasında kalamar dolma, ahtapot fırın, levrek marine, Poseidon balık kavurma, kalamar ızgara ve fener kavurma var.
Her gün 12.00 - 24.00 arasında hizmet vermektedir. Tuzda balık ve buğulamada çok iddialı olan Poseidon , Time Out dergisi tarafından 2003 yılının en iyi balık restoranı seçildi.
Muhteşem boğaz manzarası eşliğinde nezih bir mekanda rakınızı yudumlarken birbirinden lezzetli mezeler ve en önemlisi mevsimin en taze balığını yiyebilirsiniz.
Tatlı olarak Malatya’dan getirilen kayısılarla yapılan kayısı tatlısı ve Antep’ten gelen şöbiyet ikram ediliyor.
Poseidon'un balık mostrası mevsim balıklarının her çeşitini günlük taze olarak bünyesinde bulundurmaktadır.
İstanbul Bebek'te eşsiz boğaz manzarasına sahip olan Poseidon Fish & Wine Center 'ın mimari dekorasyonu ünlü mimar Hadi YÖNEY tarafından yapılmıştır. Dekorasyonunda gemi ve balıkçılık ekipmanlarından oluşan bir sentezle karşılaşılmaktadır. Gemi dümeninden ,
deniz fenerine , balık ağından , çapaya kadar her şeyin çok güzel bir dekoratif uygulaması ile karşılaşmaktayız.
http://www.poseidonbistro.com/
17 Haziran 2008 Salı
Poseidon Fish & Wine Center - Bebek, Istanbul
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder