35 yıldır restorant sektöründe hizmette bulunan bir işletmeci olarak Çalgan Et Lokantası'nı; bilgi, görgü ve tecrübelerimin doruk noktasına ulaştığı bir aşamada sizlerin beğenisine sunmuş bulunmaktayım.
Her zaman kaliteyi, zerafeti, lezzeti ve hepsinden önemlisi insana saygıyı ana hedef olarak gördük ve uyguladık. Çalgan Et Lokantası'nda bu ilkelerden asla taviz verilmeyecek, işletmeciliğinin temelinde "önce insan " olacaktır.
Çalgan Et Lokantası'nda sizlere zengin ve seçkin bir "Menü" hazırladık;
Balık, et, zeytin yağlılar, balık ve et arasıcakları, meze çeşitleri, şarap ve içki çeşitlerinden oluşan menümüzde; gerek kullandığımız malzemeler, gerekse de mutfaktan önünüze gelen çeşitlerimiz son derece özenli bir şekilde seçilip, hazırlanmaktadır.
Amacımız, bu zarif ve sıcak atmosferimizde sizlere hoş ve keyifle anacağınız bir gece yaşatıp, sizleri günün yorgunluğu ve gündelik hayatın sıkıntılarından bir nebze olsun uzaklaştırabilmektir.
Bunu başarabildiğimiz her gün aynı keyfi bizde yaşayacağız.
http://www.calganetlokantasi.com/
28 Ekim 2008 Salı
Çalgan Et Lokantası - Çayyolu, Ankara
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder