YARIM ASRIN KEBAPÇISI HACI ÖKKEŞ ŞİMŞEK VE OĞULLARI
Amacımız; güneydoğunun incisi Geleneksel Gaziantep Türk Mutfağını ve aile sofrasını evinizdeki gibi sizlere sunmak.
Farkımız:
Gelişen türkiyemizde sırf daha fazla para kazanabilmek için her türlü gıda maddelerinin içinde insan sağlığını ciddi derecede tehdit eden maddelerle yapıldığını bunu ciddi bir şekilde araştırma sonucunda biz nasıl müşterilerimize kendi ürünlerimizi imal edebiliriz düşüncesiyle yola çıkan şimşek kardeşler ilk olarak kahvaltıda sunmuş olduğu sucuk tan başlamıştır ve kendi mamülümüz olan sucuk-salam-sosis ürünlerini yoğun talep üzerine şirincan markalı olarak satışa sunmuştur.
Sattığımız piliçleri ekibimiz kuru yolma sistemiyle kesip kümesten sofraya kadar bizim kontrolümüzde gerçekleştirmekteyiz.
http://www.sirincan.com.tr/
16 Ekim 2008 Perşembe
Şirincan Restaurant - Balçova, Dokuz Eylül ve Güzelbahçe / İzmir
Labels:
Balçova,
Balik,
Dokuz Eylül,
Et,
Fisch,
Fish,
Gaziantep mutfagi,
Güveç,
Güzelbahçe,
Izmir,
Kebap,
Pide,
Restoran,
Şirincan,
Türk mutfagi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder